Dobrodošli na ladyone.info, ugodno surfanje!

(FOTO) CECIN SIN, TEO, LUKAS, SORAJA: Vozač bentlija o kojem svi pričaju, druži se sa mnogim poznatim Srbima!

0 Comments

I dok je Radulović iza rešetaka, gdje će u pritvoru provesti 30 dana, polako se otkrivaju sve zanimljivosti vezane za mladića koji je direktno ugrozio sigurnost predsjednika Srbije. Luka Radulović, vozač crnog “bentlija“ koji je ugrozio sigurnost Aleksandra Vučića posljednjih dana u žiži je javnosti. Do incidenta je došlo kada je njima ključeve “bentlija“ dao Ivica Dragutinović, vlasnik vozila, uz riječi: “Momci, evo pare, sipajte benzin“.

Za ovim mladićem ranije je Austrija raspisala potragu zbog ranjavanja dvojice Čečena u diskoteci u Beču. I dok je Radulović iza rešetaka, gdje će u pritvoru provesti 30 dana, polako se otkrivaju sve zanimljivosti vezane za mladića koji je direktno ugrozio sigurnost predsjednika Srbije.

Osim poznanstva sa Ivicom Dragutinovićem, on se druži sa mnogim drugim poznatim ličnostima.

Jedna od očito njegovih najbliskijih prijateljica je Tamara Đurić, sa kojom na Fejsbuku ima mnogo fotografija. Ona nije jedina starleta sa kojom se Radulović druži, pa ne čudi što poznaje i Soraju Vučelić.

Među njegovim prijateljima, sa kojima ima takođe mnogo uspomena u vidu fotografija, je i poznati pjevač Aca Lukas. A gdje je Aca – tu je i Đani! Među poznatim pjevačima sa kojima se Radulović druži je i Marko Bulat. Od poznatih mogu se naći slike sa Miom Borisavljević, Lepom Brenom, Veljkom Ražnatovićem, košarkašem Milošom Teodosićem, fudbalerom Markom Pantelićem…

Izvor: Espreso.rs