Dobrodošli na ladyone.info, ugodno surfanje!

IVANA SE NA NEVJEROVATAN NAČIN SPASILA SIGURNE SMRTI: Glumica reagovala u sekundi i uspjela da preživi!

0 Comments

Srđan Cvetanović (59), plastični hirurg na VMA, teško je ranio svoju vjerenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), pa izvršio samoubistvo zbog problema u vezi. Porodična drama odigrala se juče oko četiri sata ujutru u Ulici Koste Racina, u beogradskom naselju Dedinje, u stanu u kom je par živio posljednjih nekoliko mjeseci, a koji je Cvetanović naslijedio od roditelja.

Kako saznajemo, doktor je preksinoć trebalo da bude dežuran, ali je zamijenio smjenu uj posljednji čas jer je Ivana rekla da hoće da ga ostavi.

Prema informacijama iz izvora bliskog istrazi njihova veza je posljednjih nedjelja ušla u krizu, a sve je kuliminiralo sinoć, kada ga je Ivana pozvala i saopštila mu da hoće da ga ostavi. Cvetanović je trebao da bude dežuran na VMA, ali poslije razgovora sa Ivanom pozvao je kolegu i zamijenio smjenu. Odmah se uputio do stana gdje je počela rasprava koja je prerasla u žestoku svađu koja se završila tragedijom.

– Posvađali su se, pa ju je Cvetanović jurio nožem. Ona je pozvala policiju, ali je Cvetanović u međuvremenu uzeo pištolj i pucao u nju. Ivana je imala mnogo sreće jer joj je metak prošao bukvalno uz samo čelo. Ona je pala na pod, sklupčala se i pravila se da je mrtva. To ju je spasilo jer je Cvetanović mislio da nije živa, pa je pucao sebi u glavu – rekao je Kurirov dobro obavešten izvor.

Kako kažu svjedoci Ivana je nakon toga izašla ispred zgrade i sa krvavim povezom na glavi molila za pomoć. Ivana i Srđan su se vjerili početkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila.

 

izvor: www.ekskluziva.ba