Dobrodošli na ladyone.info, ugodno surfanje!

JASNO KAO DAN: Evo zašto se snažne djevojke lako vežu..

0 Comments

Iako je slomljena, ona se i dalje nada. Mrzi ljude jer zna što mogu učiniti, kakvu bol su u stanju prouzročiti. Ali i dalje vjeruje u ljude. Vjeruje u njihov potencijal. U njihovu istinu. U to da će jednog dana naći nekoga tko će joj pružiti prijateljstvo i nježnost.

Nada se da si ti ta osoba.

Nada se da je dečko koji joj otvara vrata i šalje poruku za dobro jutro, zbilja džentlmen. Da joj se ne pokušava samo uvući u gaćice. Nada se da će njezine veze i prijateljstva s povlasticama ostati u prošlosti. Da ćeš joj ti pružiti ono što nije doživjela- pravu ljubav.

Ne trebaš se bojati toga što ona voli snažno i brzo.

Trebao bi cijeniti njezinu volju da uđe u vezu iako postoji šansa da padne. Iako možda završi sa slomljenim srcem. Nemoj mrziti to što se lako veže. Ona se ne želi zaljubiti u nekoga odmah. Ne želi zamišljati budućnost kad jedva postojite u sadašnjosti. Ne želi postati potrebita prije nego postanete bliski.

Ali si ne može pomoći. Takva je kakva je.

Lako se veže jer joj treba pažnja. Voli osjećaj kad je netko dotakne. Kad netko rukom prolazi kroz njezinu kosu. Kad osjeti prste na svojim leđima. Kad stisne svoj dlan uz tuđi. Kad je netko ljubi u čelo i lagano mazi.

Ona želi intimnost. Želi vezanje. Želi osjećati.

Toliko jako želi biti voljena da se izgubi u očima koje je duboko pogledaju. Vidi ljepotu u svakom dečku koji bi mogao postati njezin. Lako se veže jer zna da je vrijedna. Zna da će na kraju naći nekoga tko je neće razočarati. Tko je nikada neće pustiti. Zbog kog se nikad neće osjećati glupo jer voli tako snažno.

 

Izvor: es-infoo.com