Dobrodošli na ladyone.info, ugodno surfanje!

Mars u Devici donosi sreću ovim znakovima: Blago vama ako ste među njima!

0 Comments

U svom dvogodišnjem prolasku kroz Zodijak, Mars će se ove godine zadržati u znaku Device od 5. septembra do 22. oktobra. U tranzitu kroz ovaj uredan i sistematičan znak Mars će naglasiti planiranje, organizaciju i usavršavanje.

Konstruktivna, suzdržana energija Marsa u Devici neće doći do punog izražaja krivicom nepovoljnih odnosa s ostalim planetama u ovom periodu. Sukob s Neptunom oko 24. septembra narušiće realističnu prirodu Marsa u Devici.

Aktivnosti koje tada budu preduzete počivaće na pogrešnim procenama i krhkim temeljima. Početkom oktobra upornost bi mogla da pomogne u prevladavanju poteškoća, dok će 11. oktobra biti trenutak otrežnjenja i suočavanja sa stvarnošću.

Najviše previranja i borbi u ovom periodu zadesiće promenjive znakove Blizance, Device, Strelčeve i Ribe. Device će se u svojim pomno planiranim aktivnostima previše oslanjati na druge, što u sebi krije opasnost od razočaranja zbog tuđih slabosti ili neiskrenosti.

Ribe će sitnim lažima i manipulacijama izazvati sukobe u bliskim odnosima. Blizanci i Strelčevi biće izloženi stresu zbog poslovnih i porodičnih poteškoća. Pratiće ih nezadovoljstvo i gorčina, koji će im otežati usklađivanje privatnog i poslovnog života.

Bikovi i Jarčevi biće osnaženi Marsovom energijom. Jarčevi će stvarati velike i dugoročne planove, ali ih neće dovoljno jasno preneti saradnicima i bliskim ljudima. Iako će se osećati neshvaćeno, upravo sada mogu da pokrenu poslovne ili lične projekte koji će im doneti uspeh.

Bikovi će osetiti da se u njihovom ljubavnom životu odvijaju ključne stvari. Nova ljubavna prilika brzo bi mogla da preraste u ozbiljnu vezu i donese im puno sreće. Rakovi i Škorpije uživaće u dinamičnom, aktivnom životu i polako će se približavati ostvarenju želja.

Marsov će utecaj biti najmanji na Ovnove, Lavove, Vage i Vodolije. Manje poteškoće s poslom i prihodima ili u bliskim odnosima neće bitno uticati na njihovo raspoloženje.

 

Izvor: tportal.hr