Dobrodošli na ladyone.info, ugodno surfanje!

Ombre i na noktima

0 Comments

Poslije gardarobe i kose, ombre ” nijansiranje ” napalo je i nokte! Nije ušlo u baš sve bočice laka već bi se prije moglo reći  da je podstaklo pripadnice ljepšeg spola da odaberu više nijansi svoje omiljene boje.

tumblr_m6ronvctrl1r75thgo1_500

Već nekoliko sezona, ombre pramenovi su među zahtjevima koje frizeri najčešće čuju. Odjevni predmeti sa valernim prelazom mogu se videti i na modnim pistama, ali i na ulicama gradova širom planete.
Nijansiranje koje je proteklih mjeseci osvojilo više segmenata mode, prokrčilo je put i u oblasti ukrašavanja noktiju.
Ombre nije ušao u baš sve bočice laka već bi se pre moglo reći da je podstakao pripadnice lepšeg pola da odaberu više nijansi svoje omiljene boje.
Najlakši način da pratite trend je da nabavite „gotov“ ombre, to jest lak.
Samo razmislite da li vam više odgovara mat, sjajna, šljokičava ili neka druga verzija.

flawless-ombre-nails-1 ombre-nails

ombre-nails-1

Međutim, modni poznavaoci nisu oduševljeni tom opcijom jer ćete uvijek (mjesecima, možda i duže u zavisnosti od veličine bočice) imati isto raspoređene boje.
Mnogo interesantnije je da napravite prelaz od najsvjetlijeg ka najtamnijem tonu uz pomoć nekoliko lakova, a onda sa svakim novim ombre izdanjem možete da menjate princip: da „sjenčite“ svaki nokat, da svjetlost jače obasjava nokte kad pogledom prelazite od palca ka malom prstu ili obrnuto, da kombinujete sve navedeno…
Koji god izbor da napravite, obavezno se poigrajte sunđerom uz pomoć kojeg će oštre linije između nijansi nestati, poručuju upućeni.

( šminkerka )