Dobrodošli na ladyone.info, ugodno surfanje!

SAVETI ZA LJUBAVNICE: Kako je biti u vezi sa oženjenim čovekom? Donosi samo duševni bol!

0 Comments

Vikendi u samoći, nemogućnost da bude sa voljenim svaki minut, zajedničkom radovanju uspesima svoje dece, uspone i padovi zajedno – sve to može da dovede ljubavnicu do duboke depresije i frustacije u životu

Žene koje imaju vezu sa oženjenim muškarcem, uvek su bile predmet prepričavanja i ogovaranja u društvu. Jer situacija za većinu je očigledna – ljubavnica dolazi na “sve gotovo”, u to vreme kada je zakonita žena mnogo godina žrtvovala sebe za uspehe svog supruga.

Skoro svaka žena u svom životu bar jednom bude u kategoriji “ljubavnica”, jer sudbina ima svojih nepredvidivih preokreta. I sve “čari” ovih preokreta njoj postaju očigledni.

Vikendi u samoći, nemogućnost da bude sa voljenim svaki minut, zajedničkom radovanju uspesima svoje dece, uspone i padovi zajedno – sve to može da dovede ljubavnicu do duboke depresije i frustacije u životu.

Postoje neki saveti:
Trudite se da ne dozvolite da odnos postane mnogo ozbiljniji od prijateljstva.
Nemojte da vas zavara bezazleno koketiranje, koje može doneti u vaš život velike probleme. Ako odnosi još nisu prešli u ozbiljnu fazu, drugi savet – nemojte potonuti u dublja razmišljanja o ozbiljnosti ovakve veze. Ne očekujte nikakva obećanja od oženjenog muškarca.

Većina žena, koje su bile u ulozi ljubavnice tvrde da je dovoljno tri meseca da bi se utvrdila ozbiljnost i namera muškarca. Ušao je u ovaj odnos, ne razmišljajuci da će uništiti svoj brak zbog svoje ljubavnice. Dakle, produbljavanje može doneti samo duševni bol.

Raskinite odnos pre nego što pređe liniju ozbiljne naklonosti. Većina ljubavnica, ostaće samo ljubavnice, drugačiji ishod izuzetno je redak. Imajte sopstvene interese, ostanite maksimalno nezavisne – samo u ovom slučaju moći ćete da zadržite svog čoveka pored sebe i izbegnete ozbiljne psihološke probleme. Zabraniti ljubav ne može niko, ali ulogu žene ili ljubavnice – birajte sami.

Izvor: 24sata.rs