Dobrodošli na ladyone.info, ugodno surfanje!

Šta oblik obrva govori vašem karakteru?

0 Comments

Dobro je poznata činjenica da se oči smatraju ogledalom duše, a obrve predstavljaju tek okvir lica.

         a79ded3ca0b011e38daf128b59e5366c_8

 

No ako je suditi prema mišljenju istaknute feng shui stručnjakinje Prive Sher, lukovi vaših obrva mogu otkriti karakterne osobine, od toga kakav ćete odnos izgraditi sa članovima porodice i partnerom do toga kakvi ste u obavljanju zadataka na poslu, prenosi Dnevnik hr.

Zabavite se i otkrijte koliko ima istine u lukovima vaših obrva:

1. Obrve s obzirom na oblik

Zakrivljene obrve znak su kreativne osobe, ravne obrve odaju samopouzdanu i asertivnu osobu, dok obrve s izraženim kutom predstavljaju osobu koja je veoma osjećajna, koja ne voli dijeliti informacije o svom privatnom životu i koja može biti veoma tvrdoglava.

2. Obrve s obzirom na volumen

Tanki lukovi upućuju na ženstvenu osobu nježnog karaktera, dok su voluminozne i guste obrve muževan znak osobe s izraženom seksualnom energijom. Dlakavost je općenito simbol velike količine muškog hormona testosterona u organizmu. Sjajna dlaka simbol je jake seksualne želje, dok su nenaglašene obrve bez sjaja prvi znak opadanja seksualne želje kod osobe.

3. Obrve s obzirom na visinu luka

Žene s visokim lukovima su “sanjalice” s velikim željama koje često možete uhvatiti u maštanjima. Nasuprot tome, pripadnice nježnijeg spola s niskim lukovima obrva smatraju se osobama koje čvrsto stoje na zemlji i ne gube vrijeme na besmislice.